Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
De badkamer van je dromen in reallife?

Wij zorgen ervoor! We nemen je badkamerrenovatie in Turnhout onder handen van begin tot einde en zorgen voor maatwerk van topkwaliteit. Van sanitaire voorzieningen tot elektriciteitswerken, we vormen jouw allround professionele partner voor al je werken!
Je keukenrenovatie laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf?

In Turnhout en omstreken weten onze klanten wel waarom: een zelfwerkend zaakvoerder op wie je kan vertrouwen, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een droomkeuken als eindresultaat!

Badkamer

Is je badkamer aan een nieuwe look toe? Zijn je sanitaire voorzieningen verouderd? Geen probleem. Renovitho bestaat uit bekwame vakmannen die alle kneepjes van het vak op hun duimpje kennen. Jouw badkamerrenovatie in Turnhout wordt met de beste ervaring en kennis uitgevoerd!

Keuken

Een keuken heeft diverse functies, van lekkere maaltijden bereiden tot gezellig samen keuvelen aan tafel. Daarom verdient je keuken ook het allerbeste, zowel functioneel als esthetisch. Renovitho zorgt voor jouw keukenrenovatie in Turnhout, waarbij we beide op maat van je wensen bekomen!

Schrijnwerken

Schrijnwerkerij vereist de nodige portie vakmanschap. Maatwerk volgens de regels van de kunst. Van een elegante trapleuning tot een balustrade voor uw mezzanine, wij zorgen voor hoogstaand timmerwerk, waarbij we zowel binnen- als buitenschrijnwerken graag voor onze rekening nemen!
Specialiteiten

Je vakkundige redder in nood voor je badkamerrenovatie in Turnhout

Een badkamer is van groot belang bij je thuis. Je komt er tot rust na een drukke werkdag onder een heerlijke warme douche, elke morgen en avond begeef je je er voor de spiegel en tijdens de weekends kan je er wel eens genieten van een ontspannend badje. Je brengt er met andere woorden best veel tijd in door, dus waarom vertoeven in een badkamer die alles behalve voldoet aan jouw wensen? Renovitho zorgt ervoor dat je badkamer voortaan voldoet aan al je behoeften, dankzij een kwalitatieve badkamerrenovatie in Turnhout!

We nemen de looks van je badkamer onderhanden en maken definitief komaf met die verouderde tegels tegen de muren of met die aftandse meubelstukken. Wanneer je ons onder de armen neemt voor je badkamerrenovatie in Turnhout, kan u op ons rekenen op een totaalservice. We zijn immers gespecialiseerd in een totaalrenovatie, waarbij we zowel thuis zijn in afbraakwerken als in elektriciteitswerken, zowel in sanitaire installaties als in een zorgvuldige afwerking met tegel- en schilderwerken en ga zo maar verder.

Bovendien zijn we thuis in alle mogelijke soorten stijlen, zodat je badkamerrenovatie in Turnhout gegarandeerd is van een resultaat dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Een klassieke douche, een design hangtoilet, een whirlpool of sauna, noem maar op. We kunnen alle stijlen aan, van modern tot tijdloos, van rustiek tot strak. Verder kan je op ons rekenen voor al je maatwerk, zodat je meubels naadloos verwerkt kunnen worden in je gloednieuwe badkamer.

Verfijning en kwaliteit bij je badkamerrenovatie in Turnhout

Je kan op Renovitho vertrouwen, niet alleen voor ons vakmanschap, maar omdat jouw project eenvoudigweg steeds onze prioriteit heeft. Zo werken we steeds alles af, vooraleer we elders starten, zodat je zeker bent van een 100% klantentevredenheid. Renovitho is je all-in-one partner, die elk onderdeel van je badkamerrenovatie in Turnhout tot in de puntjes uitgevoerd en die geen extra tussenkomst van een aannemer vereist.

De kwaliteit van je badkamerrenovatie in Turnhout is bovendien ook gegarandeerd, dankzij ons werkmateriaal. We maken namelijk steeds gebruik van de meest verfijnde producten van leveranciers als Desco en Van Marcke, twee hoogstaande handelaars die je de allerbeste sanitaire installaties aanleveren. Van elegante kranen tot comfortabele ligbaden, van stijlvolle inloopdouches tot lavabo’s in allerlei maten en kleuren. Tot slot geniet je ook van eerlijke prijzen, wat ons totaalpakket volledig maakt.

Wil je ook kunnen profiteren van al deze voordelen in huis? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog. Je kan ons altijd bereiken voor al je vragen. Je expert in badkamerrenovaties in Turnhout staat je zo snel mogelijk te woord!
© 2014-2018 Renovitho comm V
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Renovitho comm V
Antwerpsesteenweg 88 bus 2
2390 Oostmalle
GSM: +32 476240582
Contacteer ons